Taxi & Meer

Over TAXI & MEER de Groene Betuwe

Taxi & Meer 2011-06

TAXI & MEER de Groene Betuwe is op 1 februari 2004 opgericht door Henk Houth om te gaan zorgen voor passende klimaatneutrale vervoersoplossingen.

Wij willen u daarbij optimaal van dienst zijn.

Dus plannen wij ritten ruim, zodat u op tijd bent, combineren we niet en rijden we tegen relatief voordelige tarieven.

Volgens ons is het prettig om op de afgesproken tijd rechtstreeks naar de bestemming gebracht te worden tegen een aantrekkelijk tarief, waarbij de autoradio alleen op uw verzoek aan staat en de chauffeur u behulpzaam, beleefd, vriendelijk en persoonlijk benaderd.

Wij denken na over de wensen van onze klanten om daar zo goed mogelijk aan te kunnen voldoen. Heeft u suggesties of wensen? Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. In alle gevallen zullen wij ons aanbod afstemmen op uw vraag.

Wie met ons samenwerkt en/of gebruik maakt van onze dienst(en), kan rekenen op: Betrouwbaarheid, Duurzaamheid, Flexibiliteit, Kwaliteit, Maatwerk, Service, een Voordelig Tarief en Persoonlijke Benadering.

 

Voor het lezen van de algemene voorwaarden voor taxivervoer kunt u hier klikken.

Wat wij bieden

1
Privé vervoer

Wij bieden u aan om altijd privé vervoerd te worden. Zo houden we uw reistijd zo kort mogelijk en kunnen wij ons vervoer op uw persoonlijke wensen afstemmen.

2
Op tijd

Wij zorgen ervoor dat u op tijd op de plaats van uw bestemming bent door ritten ruim in te plannen en niet te combineren.

3
AED

Wij beschikken over voertuigen voorzien van een defibrillator; de AEDTaXi. Onze chauffeurs die AEDTaXi-vervoer verzorgen zijn opgeleid om de AED zonodig te kunnen bedienen.

4
Klimaatneutraal

Wij willen voortdurend verbeteren op milieugebied. Hierbij focussen wij op vermindering van CO2-uitstoot, jaarlijks met tenminste 10%. Van alle gereden kilometers wordt de CO2-uitstoot sinds 2004 volledig gecompenseerd door bosaanplant en investeringen in duurzame energie. Lees meer>>>

Onze medewerkers