OVER ONS

Over TAXI & MEER de Groene Betuwe

Taxi & Meer 2011-06

TAXI & MEER de Groene Betuwe is op 1 februari 2004 opgericht door Henk Houth om te  helpen met passende klimaatneutrale vervoersoplossingen.

Wij willen het net even anders doen.

Dus plannen wij onze ritten ruim zodat we op tijd bij u zijn, combineren we in principe niet en rijden we tegen voordelige tarieven.

Volgens ons is het prettig om op de afgesproken tijd rechtstreeks naar de bestemming gebracht te worden tegen een voordelig tarief, waarbij de autoradio alleen op uw verzoek aanstaat en de chauffeur u behulpzaam, beleefd, vriendelijk en persoonlijk benaderd.

Wij denken na over uw vraag om daar zo goed mogelijk aan te voldoen. Heeft u suggesties of wensen? Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. In alle gevallen zullen wij ons aanbod afstemmen op uw vraag.

Wie met ons samenwerkt en/of gebruik maakt van onze dienst(en), kan rekenen op: Betrouwbaarheid, Duurzaamheid, Flexibiliteit, Kwaliteit, Maatwerk, Service, een Voordelig Tarief en Persoonlijke Benadering.

Voor het lezen van de algemene voorwaarden voor taxivervoer kunt u hier klikken.

Wat wij bieden

1
Privé vervoer
Wij bieden u aan om (zoveel als we kunnen) privé vervoerd te worden. Zo houden we uw reistijd zo kort mogelijk en kunnen wij ons vervoer op uw persoonlijke wensen afstemmen.
2
Op tijd
Wij zorgen ervoor dat u op tijd op de plaats van uw bestemming bent door ritten ruim in te plannen en niet te combineren.
3
AED
Wij beschikken over voertuigen voorzien van een defibrillator; de AEDTaXi. Onze chauffeurs zijn opgeleid om de AED zo nodig te kunnen bedienen.
4
Klimaatneutraal
Wij willen voortdurend verbeteren op milieugebied. Hierbij focussen wij op vermindering van CO2-uitstoot, jaarlijks met tenminste 10%. Van alle gereden kilometers wordt de CO2-uitstoot sinds 2004 volledig gecompenseerd door bosaanplant en investeringen in duurzame energie. Lees meer>>>