DVG

DSC00329Vervoerd worden door DVG?

TAXI & MEER de Groene Betuwe is aangesloten bij DVG Personenvervoer (De Vier Gewesten).

DVG is gecontracteerd vervoerder voor VGZ ziekenvervoer.

Binnen DVG verzorgen wij het VGZ ziekenvervoer voor inwoners uit de gemeenten Buren, Neder-Betuwe, Renswoude, Rhenen en Veenendaal en de plaatsen Amerongen, Buurmalsen, Deil, Geldermalsen, Leersum, Meteren, Overberg en Tricht.

Wat wij bieden

1
Privé vervoer

Wij bieden u, als VGZ verzekerde, aan om (zoveel als we kunnen) privé vervoerd te worden. Zo houden we uw reistijd zo kort mogelijk en kunnen wij ons vervoer op uw persoonlijke wensen afstemmen.

2
Op tijd

Wij zorgen ervoor dat u op tijd op de plaats van uw bestemming bent door ritten ruim in te plannen en (zoveel als we kunnen) niet te combineren.

3
AED

Wij beschikken over voertuigen voorzien van een defibrillator; onze AEDTaXi’s. Onze chauffeurs zijn opgeleid om de AED zo nodig te kunnen bedienen.

4
Klimaatneutraal

Wij willen ons voortdurend verbeteren op milieugebied. Hierbij focussen wij op vermindering van CO2-uitstoot, jaarlijks met tenminste 10%. Van alle gereden kilometers wordt de CO2-uitstoot sinds 2004 volledig gecompenseerd door bosaanplant en investeringen in duurzame energie. Lees meer>>>