DVG

DSC00329Aangesloten bij DVG tot 1 maart 2019!

DVG (De Vier Gewesten) is o.a. een gecontracteerd vervoerder voor VGZ ziekenvervoer.

Binnen DVG zijn wij tot 1 maart 2019 gedurende 10 jaar uitvoerder geweest van het VGZ ziekenvervoer.
Gedurende die jaren hebben we onze klanten “ouderwets” ziekenvervoer geboden per privétaxi.

Om ziekenvervoer per privétaxi voor u te kunnen blijven doen, hebben wij de samenwerking met DVG per 1 maart 2019 beëindigt.

Zo kunnen we voor u betrouwbaar, hoogwaardig en persoonlijk privétaxi ziekenvervoer blijven verzorgen.

Vanaf  1 maart 2019 kunnen VGZ verzekerden die gebruik maken van “gecontracteerd” vervoer nu zo gewenst overstappen naar “ouderwets” privé-taxi ziekenvervoer!

Wij informeren u graag persoonlijk en vrijblijvend over onze werkwijze.

Wat wij bieden

1
Privé vervoer

Wij bieden u, als VGZ verzekerde, aan om per privétaxi vervoerd te worden. Zo houden we uw reistijd zo kort mogelijk en kunnen wij ons vervoer op uw persoonlijke wensen afstemmen.

2
Op tijd

Wij zorgen ervoor dat u op tijd op de plaats van uw bestemming bent door ritten ruim in te plannen en (zoveel als we kunnen) niet te combineren.

3
AED

Wij beschikken over voertuigen voorzien van een defibrillator; onze AEDTaXi’s. Onze chauffeurs zijn opgeleid om de AED zo nodig te kunnen bedienen.

4
Klimaatneutraal

Wij willen ons voortdurend verbeteren op milieugebied. Hierbij focussen wij op vermindering van CO2-uitstoot, jaarlijks met tenminste 10%. Van alle gereden kilometers wordt de CO2-uitstoot sinds 2004 volledig gecompenseerd door bosaanplant en investeringen in duurzame energie. Lees meer>>>