KWALITEIT

DSC00328 aangepastTX-Keur

TAXI & MEER de Groene Betuwe is TX-Keur gecertificeerd. Het TX-Keur is het kwaliteitskeurmerk in de sector taxivervoer. Taxibedrijven die gecertificeerd zijn met het TX-Keur voldoen aan de hoogste eisen wat betreft veiligheid, betrouwbaarheid en vakkundigheid.

Opleidingen

Om kwalitatief hoogwaardig taxivervoer te kunnen bieden, hechten wij grote waarde aan een bovengemiddeld opleidingsniveau van onze chauffeurs. Mede hiertoe heeft oprichter/directeur Henk Houth eerst zelf alle taxichauffeursopleidingen gevolgd, de daarbij behorende diploma’s behaald en zichzelf verder gekwalificeerd tot TX-Opleider/Het Nieuwe Rijden, Trainer Leerlingenvervoer en Trainer “Spaar je rug/code VVR”.

Onze chauffeurs hebben minimaal een MBO instroomniveau en het Chauffeursdiploma Taxi, vervolgens beschikken zij over de volgende opleidingen/cursussen:

  • Levensreddend handelen en reanimatie
  • Eerste Hulp
  • AED Bediener
  • Algemene Bedrijfscursus TX-Keur
  • Certificaat Veilig in de Taxi
  • Certificaat Lastige situaties in de taxi
  • Certificaat Omgaan met dialysepatiënten in de taxi
  • Diploma Sociale Vaardigheden Taxichauffeur
  • Praktijkdiploma Doelgroepenvervoer
  • Specifieke Bedrijfscursus TX-Keur

Bovendien volgen onze chauffeurs periodiek een Autoveiligheidstraining.

Privé vervoer

In principe verzorgen wij enkel privé vervoer. Zo houden we uw reistijd zo kort mogelijk en wordt u niet onnodig belast met omrijden en wachten vanwege andere passagiers. We stemmen ons vervoer af op uw wensen en behoeften.

Het gaat namelijk om u.

DSC00338 aangepast

AEDTaXi

Daarom hebben we ook taxi’s met een defibrillator; onze AEDTaXi’s. Onze chauffeurs zijn opgeleid om deze defibrillator (AED) zo nodig te kunnen bedienen.

Wij willen u in alle opzichten voorzien van kwaliteit en veiligheid.

Indien u vervoerd wilt worden per AEDTaXi dan kunt u dit telefonisch aangeven of vermelden in het bestelformulier onder mededelingen/bijzonderheden.

Wat wij bieden

1
Privé vervoer

Wij bieden u aan om altijd privé vervoerd te worden. Zo houden we uw reistijd zo kort mogelijk en kunnen wij ons vervoer op uw persoonlijke wensen afstemmen.

2
Op tijd

Wij zorgen ervoor dat u op tijd op de plaats van uw bestemming bent door ritten ruim in te plannen en u niet met andere(n) te combineren.

3
AED

Wij beschikken over voertuigen voorzien van een defibrillator; de AEDTaXi. Onze chauffeurs zijn opgeleid om de AED zo nodig te kunnen bedienen.

4
Klimaatneutraal

Wij willen voortdurend verbeteren op milieugebied. Hierbij focussen wij op vermindering van CO2-uitstoot, jaarlijks met tenminste 10%. Van alle gereden kilometers wordt de CO2-uitstoot sinds 2004 volledig gecompenseerd door bosaanplant en investeringen in duurzame energie. Lees meer>>>